петък, 31 май 2013 г.
Направете омлета красив за окото.
Правите омлет като разбивате три яйца, малко мляко и сол. След като го махнете от тигана настържете върху него малко кашкавал и направете линия по диагонала от зеленчуци по ваш избор. По възможност зеленчуците трябва да са готови за консумация имам впредвид, че ако слагате моркови по-добре е преди това да са бланширани. По същата логика задушете и гъбите, ако мислите да напълните омлета с тях. Може да добавите кисели краставички, различни видове маслини или маслинет пастет, всчкакви видове сирена и по гъсти сосове. Може да поставите в плънката и всякакви видове пушени меса и сухи мезета. Навийте на руло и нарежете на филии след което разпределете като слънце както е показано на снимката. Пъхнете за минута в микровълновата печка и поднесете с декорация от пресни домати и краставици.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар