стар лук | 150 гр | |
червена чушка | 200гр | |
печурки | 500гр | |
сол | 6 гр | |
черен пипер | 2-3 шипки | |
мащерка | 4 гр | |
сметана | 400гр | |
зехтин | 60 гр | |
бяло вино | 80 гр | |
Добив | 10 порции |
четвъртък, 29 август 2013 г.
Гъбена крем супа с крутони
Продукти:
Начин на приготвяне: Обелваме лука и го запичаме на скара. Изпичаме чушките и ги обелваме и изчистваме. Изчистваме гъбите и ги нарязваме. Сгряваме зехтина и сотираме гъбите. Гасиме с виното и добавяме вода. След като заври добавяме останалите продукти. След като омекнат добавяме сметаната. Махаме от котлона и пасираме. Поднасяме с хрупкави крутони.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар